DINE HUSE
med DINE valg

 

      ESPACE ER FOR DIG _ der har en INTERESSE for at udforme dit eget hjem med ARKITEKTUR

 

 

 

 -

 

 

 

HYPno ARCHITECTURE
HypNO Arkitektur
Human Nature 100 steder der ikke findes - endnu! ART IN ARCHITECTURE

 

 

      VI kalder det_ DIN ARKITEKTUR med VORES kartotek - INTER-FEAR.COM // DESIGN-MINISTERIET.DK

 

 

 -

 

 

 

GRAND future CITY

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

HYPno ARCHITECTURE
UNDERCOVER HUS
KOMFORT HUS
OMFATTENDE KARTOTEK AF PRØVEHUSE modulBASERET forskellige TYPER the box is open your house your architecture
ET TÆPPE AF BEBOELSE Vi har behandlet områderne som en mulighed for at skabe et rigt og livligt miljø. Det er igen samlinger af elementer vi har udviklet. Vi har opdelt arealet i to hoveddele, det åbne aktivitets areal og det frodige landskab af individuelle huse, og offentlig "skov". Disse arealer er separeret af adgangsforhold som er udlagt som et loop gennem grunden, og skaber adgang og parkering for alle huse. Med mulighed for diverse boldspil, frokost-i-det-fri etc., og skaber en åbenhed for at bringe lyset ind i de tre beboelses enheder. Det er set som et tæppe af beboelse.
KORN CIRKEL HUS
STRATEGI FOR PLANTAGE Grunden kan udlægges i et 20mX20m grid system, med en under opdeling på 2.5mX2.5m udlagt til plantage i krydsfelterne. Dette tænkes udført over et længere tidsinterval, med et par år imellem hver aktion, så træerne når forskellige højder. Denne metode skaber samhørighed for hele området, men er stadig anlagt efter brugerens ønsker. Helle anlægget kan opsættes i samarbejde med et kombineret fælleshus og institution, så det er folk fra området der er medbestemmende og dermed også selv varetager interesserne for området. Vores projekt som vi præsenterer det, er frodigt i dets artikulation, og frodig i dens etablering af beboelses forhold. Det er for os det fundamentale krav der er behov for i skabelse af nyt, og BEDRE BILLIGERE BOLIGER. Men det skal ikke læses som et færdigt produkt, dette er begyndelsen til en undersøgelse, som vi har bearbejdet for at kunne vi en række muligheder for at konstruere nogle svar på programmet og de enkelte grunde. Det må gerne læses som et mulighedsscenarie, som tager udgangspunkt i HVEM og hvad vi skaber for, og for at gøre os i stand til at skabe denne "tilstrækkelighed", effektivisering, og gedigen løsning i skabelse af bedre billiger beboelse. SUMMER GARDEN
STABLET HUSE
STRATEGI FOR PLANTAGE Grunden kan udlægges i et 20mX20m grid system, med en under opdeling på 2.5mX2.5m udlagt til plantage i krydsfelterne. Dette tænkes udført over et længere tidsinterval, med et par år imellem hver aktion, så træerne når forskellige højder. Denne metode skaber samhørighed for hele området, men er stadig anlagt efter brugerens ønsker. Helle anlægget kan opsættes i samarbejde med et kombineret fælleshus og institution, så det er folk fra området der er medbestemmende og dermed også selv varetager interesserne for området.
Lavet af standard materialer brugt på sædvanligvis. Det et eksempel på at kreativ genbrug kan give nyt liv til ting der ikke længere var i brug. De lidt fremtids agtige positure er indrettet i urbane miljøer, løftet er store kran arme som ben. Med en lignede fornemmelse som et træhus, giver det et udtryk af at være hævet over byen. Basismodellen er en skibscontainer, hvilket udgør kernen af beboelses rum, men det kan også forbindes til mindre strukturer som benyttes som køkken, eller bad. Den kan blive brugt til som beboelse eller et kontor.

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

 Visiting the city will be a satisfying, versatile, breathtaking and constantly fluctuating experience. The exhibitions, the spatial qualities and the flow of visitors, create the ideal settings for the Grand future city. This proposal aims to create a city, with a strong global appeal, that interacts directly between the local communities, the architecture and the future.
 This project intens to integrate exhibition and architecture with the site itself, gently forcing the visitor to experience the whole context as an united part of the city. The site is treated as a number of tectonic plates, which shifts individually, horizontally and vertically; creating cracs and folds in the surface of the plateau. These cracks lead visitors to and from the city while providing shade and soothing coolness with a flow similar to that of Siena where steep alleys radiate from Piazza del Campo. The cracks, the "promenade architectural", are treated as if each one was an oasis, with greenery and fountains, canopies and water basins, whereas the tectonic plates house the various park areas and outdoor sculptures.
The underbelly of the city penetrates the roof of the houses; and daylight filters down through the tectonic cracks, bathing the large exhibition hall in a vivid natural light. The display itineraries fluently guides the visitor through both open and closes spaces, indoor and outdoors, frequently pausing to give the visitor an opportunity to contemplate and prepare for more. As you progress, glimpses of things to come lure the visitor onwards. The exhibition space provides the visitors with an opportunity to find pleasure in discovery, to focus on a certain route or display, but also to navigate easily and freely between routes.
PROJEKTER // PROJECTS
alex es
design dansk english LET'S MAKE AN ISLAND!

 

dansk english
design DÈSign Ministeriet
AlÈx ÈS design
DÈSign minister
// Arkitektur uden grænser alex es
LET'S AN ISLAND! design
design
Korn Cirkel_Villa LEVEFÆLLESSKAB
 AARHUS T +45 2339 0477 MAIL PROJEKTER // PROJECTS
=INFO

_

DESIGN// The shapes INTERIOR// Being inside ART// The experience LANDSCAPE/ In the Outside ARCHITECTURE//Houses/huset

Buy schematics for this house:

Complete  drawing material (incl. floorplans, facades and sections), scale 1:100

Price: from $4.150 USD (incl. VAT)

 

Jeg giver ideerne plads..
MORE

We have just the house for you

" design

干擾

設計部

design-ministeriet.dk
 ARKITEKTBUREAU DESIGNCENTER INNOVATION, FILMVIDENSKAB OG UNDERVISNING
design @ Ministeriet
 ARKITEKTBUREAU DESIGNCENTER INNOVATION, UNDERVISNING OG FILMSTYLINGEN
// Arkitektur uden grænser
DESIGN WITH THE HEART // YDELSER // ANBEFALESVÆRDIG // OM // KONTAKT // LINKEDIN

Copyright all rights reserved

The International Architecture Award 2016

Winner of The International Architecture Award 2016